Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Snowy Julgran 20 cm Oliv

Beställ Cooee - Snowy Julgran 20 cm Oliv på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Snowy Julgran 20 cm Oliv inom kategorin Figurer.

Produktinformation

Julgranen Snowy är perfekt för dig som vill inreda med en egen skog av härligt bulliga granar. Placera dom på middagsbordet eller som ett stilleben för att förhöja stämningen inför julen.Snowy finns i tre storlekar och kommer i fyra olika färger.

Snowy är handgjord och handmålad vilket gör varje objekt unikt. Den handmålade granen har en matt, mjuk yta som har blivit ett kännetecken för Cooees produkter. .

Se gärna också

Kay Bojesen - Monkey Apa Reworked Mini 9,5 cm Mixed wood

Monkey Apa Reworked Mini 9,5 cm är som ett vackert lapptäcke, sammansatt av en härlig blandning olika träslag exempelvis teak, valnöt, ek, ask och lönn som alla är överskotts- och restved som annars skulle ha gått till spillo. Reworked Apa Mini är med andra ord helt rätt i tiden.

Den klassiska apan från Kay Bojesen är en folkkär favorit bland hans många fina träfigurer. Reworked Apan tillför en hållbar dimension till hantverket, den inte bara blickar bakåt i tiden utan även framåt, ett ansvar i tillverkningsprocessen eftersom materialet som används helt och hållet är tillgänglig restved. Det betyder att varje Reworked Apa är unik och ingen är den andra helt lik, beroende på vilka träslag som blir över just den dagen då de tillverkas.

Kay Bojesens träapa är en älskad designikon som först skapades på 1950-talet. Den blir en kär vän för resten av livet, och är lika fin i barnrummet som vardagsrummet. Perfekt att ge bort till brudparet, som doppresent eller varför inte till dig själv?

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vinglas

Vinglas från Table Top Stories

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Serax

Se alla produkter
Lampor hängande

Lampor hängande från Belid

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Royal Copenhagen

Se alla produkter