Gustavsberg - "Alla världens barn" av Lisa Larson

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Figurin ur serien "Alla världens barn" formgiven av Lisa Larson för Gustavsberg. De formgavs under åren 1974-75 på Gustavsbergs porslinsfabrik och blev snabbt en försäljningssuccé.

En del av intäkterna gick till Unicef, FNs barnfond.NyskickProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Figurer från andra varumärken

Kay Bojesen - Gunghäst Bok

Figurer från Kay Bojesen

Se produkter inom Figurer från Kay Bojesen.
Gustavsberg - SÅLD "Lilla Zoo" Häst Lisa Larson

Figurer från Gustavsberg

Se produkter inom Figurer från Gustavsberg.

Se gärna också

Kosta Boda - Annual Brains Bv Ac 23 Guld

Annual Brains Bv Ac 23 Guld från Kosta
Boda - Bertil Vallien firar 60 år som glaskonstnär och har skapat en serie nya Brains. Eleganta figurer som blir en blickpunkt i hemmet oavsett vart du placerar den.

Jubileumsutgåvan av Brains produceras första gången 2023. Jubileumsvarianterna av Brains är lite större och tyngre än de tidigare, och de vilar rofyllt på en mjuk skinnkudde.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024