Sidan innehåller annonslänkar

Kay Bojesen - Polisman 18,5 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En fin polisman i målat bokträ från Kaj Bojesen. Den stiliga och charmerande polismannen i svart uniform är en tidlös inredningsdetalj som passar till alla hem.

En vacker gåva till dig själv eller till någon som älskar design och som kan uppskatta konstnärskapet och polismannens originalitet. Polismannen är 18,5 cm hög och sprider designglädje oavsett var han får ta plats.

Den här polismannen är en del av Kaj Bojesens uniformkollektion i vilken Vaktmannen och Brevbäraren ingår. Hans unika och förtjusande träfigurer är älskade av många och hittas i de flesta hem i Danmark.

Figurer från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Kosta Boda - Brains Karolina blå 7,5 cm

Figurer från Kosta Boda

Här har vi samlat Figurer från Kosta Boda.
Vintage - Napoleon Byst

Figurer från Vintage

Missa inga bra priser på Figurer från Vintage.
Kay Bojesen - Polisman 18,5 cm

Figurer från Kay Bojesen

Utforska allt inom Figurer från Kay Bojesen.
Volta - Paris 74 Bordsmobil 80x74 cm

Figurer från Volta

Visa produkter inom Figurer från Volta.
Målerås - Floral Fantasy Solros Skulptur 14,5 cm Gul

Figurer från Målerås

Här har vi samlat Figurer från Målerås.

Se gärna också

Kay Bojesen - Marinsoldat Mörkblå/Vit

Marinsoldat i bokträ designad av Kay Bojesen. Marinsoldaten är klädd i den traditionella blåa sjömansdräkten med hatten på sned och tillsammans med den randiga scarfen skapas ett vackert, nautiskt uttryck. Den här marinsoldaten blir en fin och charmig detalj till hemmet som förnimmer om livet till sjöss och vänskap.

Kay Bojesen blev inspirerad till att skapa denna eleganta marinsoldat efter att han själv seglade på det ryska lastfartyget Minsk som den enda registrerade passageraren. Efter resan beskrev han sjömännen som sina vänner och fartyget som hans hem, denna marinsoldat är en hyllning till resan, hans nyfunna vänner och hem.

Kay Bojesen har skapat flera uniformsklädda dekorationer som utger ett charmerande och trovärdigt uttryck, alla med sin egna historia. Detta kan vi se i bland annat fanbäraren, polisen och soldaten med gevär. Den här marinsoldaten blir ett fint tillskott till både samlingen och hemmet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024