Afroart

Afroart - Förvaring Björn 29x18 cm Ljusbrun

249 kr 125 kr-50%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Afroart - Förvaring Björn 29x18 cm Ljusbrun online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Förvaring Björn 29x18 cm Ljusbrun i kategorin Förvaring här hos oss.

Produktinformation

Liten förvaringskorg med formen av en björn från Afroart. Denna korg gör att organiseringen blir roligare och smidigare.

Förvara alla småsaker och prylar i denna söta korg som även blir en fin detalj i hyllan eller på skänken. Produkten är tillverkad av handtovad ull i Nepal som är kända för sin långa tradition inom hantverket.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Visa fler

Från kunskapsbanken

Björnar

Björnar (Ursidae) är en familj av större rovdjur och som idag omfattar åtta arter som förekommer över stora delar av norra- och södra halvklotet. Björnar lever i Eurasien, Nord- och Sydamerika och de fanns tidigare även i norra Afrika. Arterna är främst allätare med undantag av jättepandan som huvudsakligen lever av bambuskott och isbjörnen som har kött som huvudföda.