Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Book Ring Bokstöd 10 cm Svart

Jämför produkt Cooee - Book Ring Bokstöd 10 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Book Ring Bokstöd 10 cm Svart i kategorin Förvaring här hos oss.

Produktinformation

Med Book Ring bokstöd från Cooee ger du favoritböckerna ordentligt stöd i bokhyllan. När stödet används försvinner det nästan bland böckerna, utom cirkeln som ser ut att sväva i luften.

Bokstödet finns i olika färger och storlekar och är inte bara en praktisk detalj, utan även ett dekorativt element i bokhyllan. Perfekt för kontoret eller vardagsrummet!

Se gärna också

Afroart - Prick Förvaringslådor 4-pack Svart -25%

4 stycken handgjorda förvaringslådor i prickigt mönster från Afroart. De olika storlekarna gör det möjligt att organisera alla möjliga prylar och småsaker. Lådorna blir även fina inslag till inredningen var de än placeras. Magneten i locket gör att du enkelt kan öppna och stänga lådorna. Förvaringslådorna är tillverkad av papper gjort på busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas lokta, i Nepal. Landet är känt för att tillverka papper för hand och har en lång tradition inom hantverket.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Smeg

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Vintage

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från MasterClass

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Raw

Se alla produkter