Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Book Ring Bokstöd 15 cm Svart

Beställ Cooee - Book Ring Bokstöd 15 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Book Ring Bokstöd 15 cm Svart inom kategorin Förvaring.

Produktinformation

Med Book Ring bokstöd från Cooee ger du favoritböckerna ordentligt stöd i bokhyllan. När stödet används försvinner det nästan bland böckerna, utom cirkeln som ser ut att sväva i luften.

Bokstödet finns i olika färger och storlekar och är inte bara en praktisk detalj, utan även ett dekorativt element i bokhyllan. Perfekt för kontoret eller vardagsrummet!

Se gärna också

Umbra - Stowit Förvaringslåda 26 x 22 x 12 cm Vit/Natur -12%

Med Stowit förvaringslåda från Umbra får du en fin plats att förvara dina smycken och accessoarer på. Stowit har en modern och stilren design som passar till alla olika inredningsstilar och rum samt skyddar ytan den står på tack vare dess fötter av gummi. I varje låda finns en linnevaddering för att förhindra att smyckena skadas och för att de ska stanna på plats.

Förvaringslådan är tillverkad i gummiträ och stål. Håll koll på dina favoritsmycken på ett snyggt och lättillgängligt sätt med Stowit.

Denna Umbra Stowit Förvaringslåda har måtten 26 cm bred x 22 cm vid x 12 cm hög.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Sauteuser

Sauteuser från de Buyer

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Design House Stockholm

Se alla produkter
SkärareSkivareDelare

SkärareSkivareDelare från Oxo

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Målerås Glasbruk

Se alla produkter