Gejst - Grab Hushållspappershållare Ek 30 cm Ek

Beställ Gejst - Grab Hushållspappershållare Ek 30 cm Ek på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gejst - Grab Hushållspappershållare Ek 30 cm Ek inom kategorin Förvaring.

Produktinformation

Grab Köksrullehållare från Gejst i vacker skandinavisk design är tillverkad i ek. Grab kombinerar hög kvalitet i både material och tillverkning med sober Skandinavisk formgivning.

Resultatet? Denna stilfulle köksrullehållare som även är en snygg inredningsdetalj. Hushållspappret kan nu komma fram ur dess undangömda vrå och ta plats mitt på bordet! Med en rå industriell känsla kombinerar Grab läder, ek och betong

Därigenom skapas en finstämd interaktion mellan olika material. Den solida betonggrunden ger en härlig stenkänsla och tyngd som håller köksrullehållaren stadigt på bordet.

Se gärna också

Solstickan - Burk för tepåsar 4 fack Matt Svart

Burk med fyra fack från Solstickan.

Solstickan har tagit fram en kvadratisk burk i plåt för att förvara exempelvis tepåsar i, de 4 facken är perfekt anpassade till normalstora tepåsar. Som alla Solstickans produkter har den ett rent och enkelt formspråk med den ikoniska Solstickanpojken präglad på locket. Burken är som sagt framtagen för tepåsar men passar såklart även till andra saker du behöver sortera och förvara på ett snyggt sätt.

1936 fick Einar Nerman i uppdrag av stiftelsen Solstickan att rita en etikett till tändsticksaskar och det sägs att hans son Tom fick vara modell för den till nu så klassiska Solstickanpojken, en av Sveriges mest välkända symboler.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förvaring

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tofflor

Tofflor från ULLE

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Morsö

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Arabia

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Kay Bojesen

Se alla produkter