Le Creuset - Buffétgryta med glaslock 30 cm 3,5 L Volcanic

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Är du osäker på valet mellan en gryta och en stekpanna? Prova den exklusiva buffégrytan med glaslock för mångsidig användning. Den rymmer stora portioner mat och passar både till gryträtter och spaghetti bolognese.

Dess låga form gör den också lämplig för stekning av kött, grönsaker och mer.Denna mångsidiga gryta är idealisk för att laga härliga vardagsmåltider. Med sin stora, platta form och låga sidor är den perfekt för att bryna kött och grönsaker, småkoka gryträtter, wokning och till och med bakning.

Glaslocket gör det enkelt att hålla koll på maten medan den tillagas.Grytan är utmärkt för bryning, sautering av grönsaker, kokning av gryträtter och mycket annat. Och precis som med det mesta i livet blir grytan bättre med åren.

Med tiden utvecklar den en naturlig patina från olja och fett som förstärker dess stekförmåga och förhindrar att maten fastnar.Le Creusets runda gjutjärnsgryta är en oumbärlig klassiker i köket. Sedan 1925 har den tillverkats med högsta kvalitet vid Le Creusets egen gjuteri i Frankrike.

Gjutjärn är erkänt som ett av de bästa materialen för matlagning, eftersom värmen fördelas jämnt i grytan. Detta gör den idealisk för gryträtter och grytbröd.

Grytorna bränns vid höga temperaturer, vilket gör den släta emaljen tålig och hygienisk. Det innebär att allt som tillagas i en Le Creuset-gryta smakar lika gott som planerat, samtidigt som grytorna förblir vackra - från spis till ugn, från ugn till bord och från bord till diskmaskin. .

Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från andra varumärken

Eva Solo - Gjutjärnsgryta 4L 24 cm

Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från Eva Solo

Se produkter inom Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från Eva Solo.
Anders Petter - Mumin Gjutjärnsgryta 4,4 L Vit

Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från Anders Petter

Missa inga bra priser på Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från Anders Petter.
Le Creuset - Buffétgryta med glaslock 30 cm 3,5 L Volcanic

Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från Le Creuset

Missa inga bra priser på Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från Le Creuset.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024