Le Creuset - Classic Gjutjärnsgryta Rund Glaslock 4,2 L Cerise

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Gjutjärnsgrytan med glaslock finns i ett urval av Le Creusets välbekanta färger så att den matchar köket och dukningen. Grytan kan användas på alla värmekällor inklusive induktion och tål dessutom både grill, ugn och att diskas i diskmaskin.

Tack vare den emaljerade insidan kan du på ett säkert sätt förvara maten i grytan över natten utan att grytan rostar. Gjutjärnsgrytan håller sig varm långt efter att plattan stängts av vilket ger bra förutsättningar för energisnål matlagning.

Samtidigt är detta en optimal egenskap vid servering av den färdiglagade maten som håller sig varm på bordetGlaslocket tål temperatur upp till 200 °CDen runda grytan i gjutjärn från Le Creuset är en oumbärlig klassiker i köket. Sedan 1925 har grytan tillverkats i högsta kvalitet på Le Creusets eget gjuteri i Frankrike.

Gjutjärn är känt för att vara ett av de bästa materialen till matlagning då värmen fördelas jämnt i grytan. Detta gör den perfekt till exempelvis grytor eller grytbröd.Grytorna är brända vid temperaturer på 840 °C, vilket gör den släta emaljen på Le Creuset gjutjärnet både hållbar och hygienisk.

Det innebär att allt som kokas, steks eller sjuds i en Le Creuset gryta kommer att smaka precis lika gott som planerat. Det innebär även att grytorna kommer att fortsätta att se lika bra ut - från spisen till ugnen och från ugnen till bordet och från bordet till diskmaskinen.

Idealiska till grytor och till soppor samt risrätter. Ja, till och med till bakning. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024