Lodge - Blacklock Gryta Lättgjutjärn 5,2 L

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En lättare gjutjärnsgryta i serien Blacklock från Lodge med 3 gånger inoljat och inbränt gjutjärn för en naturlig non-stickyta. Använd grytan direkt på stekhällen, inklusive induktion, i ugnen eller i elden.

Blacklock gjutjärnsgryta är något lättare än en traditionell gjutjärnsgryta och tillverkad speciellt för att tillaga grytor, soppor och stekar där maten gärna kan lagas klart i ugnen. Använd den även för att baka bröd där du får effekten av en stenugn när grytan värms upp i ugnen innan brödet läggs i grytan med locket på.

Gryta är även elegant att placera direkt på bordet vid servering. Locket har en upphöjd aluminiumknopp vilket ger ett enkelt lyft.Uppkallad efter den ursprungliga gjutjärnsfabriken från Lodge, kombinerar Blacklock arvet med en ny triple seasoned ™ -finish och ny lättviktsdesign.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024