Sidan innehåller annonslänkar

Ariete - Glassmaskin Gran Gelato Metal

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ariete Glassmaskin Gran Gelato Metal levererar ljuvlig hemmagjord glass. Kompakt och elegant i sin design med intern kompressor; när den sätts på sker mixning och frysning simultant och skapar en ljuvligt krämig glass.

Du behöver alltså inte tänka på att sätta maskinen i frysen under tillredning av glassen.Med Gran Gelato kan du göra allt från en härligt fet och krämig gelato till ett nyttigt och mättande yoghurtbaserat mellanmål. Imponera på kompisarna med en härlig Affogato coffee ice cream med hemmagjord vaniljglass till efterrätt, eller servera en festlig float med mousserande vin och din egna sorbet.

Välj själv dina färska ingredienser; mjölk, växtbaserade alternativ, yoghurt, frukt, choklad eller annat gott. Det är bara att blanda ihop ingredienserna och hälla rakt ner i glassmaskinen.

Skålen är avtagbar vilket gör att du kan ta ut den färdiga glassen och fortsätta att tillverka nästa smak på en gång. Genom att använda LCD skärmen kan du lätt bestämma tillverkningstiden för glassen så att den får önskad konsistens och krämighet.

När glassen är klar stängs maskinen av automatiskt och kylfunktionen som håller den nygjorda glasen kall i upp till en timme aktiveras. Det transparenta locket gör att du kan hålla ett öga på glassen medan den tillreds under frysning.

- Glassmaskin 1 liter. - LCD-skärm med temperatur och digital timer.

- 135 W. - Kompressor.

Glassmaskiner från andra varumärken

Steba - Glassmaskin 2 L

Glassmaskiner från Steba

Utforska allt inom Glassmaskiner från Steba.
Cuisinart - Glassmaskin dubbel

Glassmaskiner från Cuisinart

Missa inga bra priser på Glassmaskiner från Cuisinart.
Caso - Glassmaskin Icecreamer 2 L

Glassmaskiner från Caso

Utforska allt inom Glassmaskiner från Caso.
WMF - KITCHENminis Glassmaskin 3-i-1

Glassmaskiner från WMF

Utforska allt inom Glassmaskiner från WMF.
Ariete - Glassmaskin Gran Gelato Metal

Glassmaskiner från Ariete

Visa produkter inom Glassmaskiner från Ariete.
PRINCESS - Glassmaskin Kompressor 2L Lcd

Glassmaskiner från PRINCESS

Här har vi samlat Glassmaskiner från PRINCESS.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024