Napoleon - Gasolgrill Napoleon Rogue 525-1 XT

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Rogue 525-1 XT har fyra bottenbrännare i rostfritt stål och en keramisk sidobrännare Sizzle Zone (upp till 800°C). Grillen har en totaleffekt av 19,6 kW och en grillyta på 74x45 cm.Napoleon Rogue är en modellserie högkvalitativa gasolgrillar i storlekar från tre till sju brännare och med olika funktioner.- Vikt 70 kg- 4 st bottenbrännare 4,15 kW/brännare- Krokar för grillverktygen- Snabb & enkel montering - Montering av grillen tar ca 45 minuter- Säker tändning - Napoleon´s Jetfire är en teknik som ger snabb och säker tändning varje gång- Laga mat på upp till 800°C - Med Napoleons keramiska sidobrännare Sizzle Zone blir karamellisering av kött perfekt varje gång.

Sizzle Zone är även idealisk för att woka, koka och steka- Jämt fördelat värme - Napoleons konstruktion ger en jämn värmefördelning över hela grillytan- Rätt temperatur - Med ACCU-PROB termometer (i locket) har man alltid koll på temperaturen i grillen- Avlasningsytor - Två sidohyllor ger extra yta vid grillen. Sidhyllorna är även fällbara för att ta mindre plats vid förvaring- Värmehylla - Ger extra yta för tillagning eller varmhållning i grillen- Enkel att rengöra & underhålla - Dropptråg töms framifrån- Gasol, kol & rök i samma grill - Med tillbehöret koltråg kan du enkelt kombinera din Napoleongrill med gasol, kol och rök .

Produktbeskrivning

En gasolgrill är en grill som använder gasol som bränsle istället för kol eller ved. Gasolgrillar är ett populärt val för utomhusmatlagning eftersom de är enkla att använda och ger en jämn värme.

Fördelar med gasolgrillar

  • Enkel att använda
  • Snabb uppvärmning
  • Jämn värme
  • Mer miljövänligt än kolgrillar
  • Enklare att rengöra
  • Kan användas året runt

Grillar från andra varumärken

Eva Solo - Outdoor Bordsgrill 30 cm Vit

Grillar från Eva Solo

Utforska allt inom Grillar från Eva Solo.
Everdure - Cube Kolgrill portabel Graphite

Grillar från Everdure

Missa inga bra priser på Grillar från Everdure.
Napoleon - Gasolgrill Napoleon Rogue 525-1 XT

Grillar från Napoleon

Missa inga bra priser på Grillar från Napoleon.
Tramontina - Kolgrill / Grilltunna Rostfritt stål

Grillar från Tramontina

Missa inga bra priser på Grillar från Tramontina.
Lotus - Kolgrill Rökfri Classic 34 cm Antracitgrå

Grillar från Lotus

Här har vi samlat Grillar från Lotus.
Lotusgrill - Kolgrill Rökfri Classic 34 cm Antracitgrå

Grillar från Lotusgrill

Utforska allt inom Grillar från Lotusgrill.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024