Cobb - Premier Lockhöjare med kycklinghållare

Beställ Cobb - Premier Lockhöjare med kycklinghållare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cobb - Premier Lockhöjare med kycklinghållare inom kategorin Grillredskap.

Produktinformation

Med denna praktiska lockhöjare utökas grillens utrymme och du får plats med större bitar kött på din Cobb-grill. Lockhöjaren innehåller även en praktisk avtagbar hållare som möjliggör tillagning av en hel kyckling.Passar till grillarna Cobb Premier Air Deluxe, Cobb Premier+ och Cobb Premier Gas Deluxe. .

Se gärna också

Kamado SUMO - Träkol Marabu Premium 9 kg -20%

Träkol Marabu Premium från Kamado SUMO. Påsen innehåller 9 kilo högkvalitativ träkol med utmärkta egenskaper för din grillning. Marabu har hög densitet och brinner med hög värme, med mycket liten doft eller rök och med lång brinntid.

Marabu-kolet tillverkas på Kuba, traditionellt från grenar och av stammen från Marabù-buskarna, en vild och invasiv art. “El marabú” importerades från Afrika till Karibien på 1800-talet och har nu spridit sig alldeles för mycket, så man kämpar för att avverka så mycket det går. Det är tillverkat helt utan tillsatta kemikalier, så detta kol är ett bra val till din grillning, ur många hänseenden.

Kamado SUMO är framtaget av den världsberömde svenske kocken Johan Jureskog. Som den store köttprofil och grillentusiast han är, kände han att det saknades en grill som klarade det svenska tuffa klimatet och som kunde användas året om. Resultatet blev Kamado Sumo, ett varumärke med grillar och tillbehör av högsta kvalitet med förutsättningarna som behövs för nordisk grillning och som hela tiden är i framkant och utökar sitt sortiment.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Posters

Posters från Kunskapstavlan®

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Magnor

Se alla produkter
Dukningsaccessoar

Dukningsaccessoar från Solstickan

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från Arabia

Se alla produkter