Global - Global GS-91 Grönsakskniv olivslipad 14 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Globalkniven GS-91 från Global Classic är en liten grönsakskniv med högt blad och tvärt bladavslut med perfekt balans. Sådana här köksknivar kallas ibland för grönsakshacka eftersom de är optimala för att hacka och skära diverse grönsaker.

Det olivslipade bladet bidrar till att grönsaker och rotfrukter släpper lätt från bladet. Extra fördelaktigt vid exempelvis potatis.Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas kniven av Globals egen stålblandning Cromova 18.

Skaftet i kniven är fyllt med sjösand för att ge en perfekt balanserad kniv, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket!Globals Classics knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF GS står för Global Small och är de mindre knivarna i Globals sortiment; de har ett något mindre handtag.Global GS-91 Grönsakskniv olivslipad har ett knivblad som är 14 cm långt. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024