Global - Global SAI-M06 Grönsakskniv 15 cm

Beställ Global - Global SAI-M06 Grönsakskniv 15 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Global - Global SAI-M06 Grönsakskniv 15 cm inom kategorin Grönsaksknivar.

Produktinformation

Sai betyder ”iögonfallande” på japanska och är Globals mest exklusiva serie.Sai-M06 från Global är en mindre grönsakshacka som med sitt höga och raka bladslut passar perfekt för att skära och hacka mindre typer av grönsaker och frukt. Bladet är utrustat med tre lager stål som gör kniven stabil och rosttålig - de två yttersta lagren stål i bladet samt en mjukare stållegering.

Stålet i eggen är tillverkaren Yoshikin och Globals egna legering Cromova 18 – en rostfri stållegering med 18% krom samt hemlig procentandel molybdenum och vanadium.Kniven har ett ergonomiskt tumgrepp för bästa komfort och tack vare att det är av samma stålsort som eggen blir svetsen mellan blad och handtag starkare. Det yttre bladet är individuellt hamrat och ger varje kniv en unik personlighet.

Sai har en spegelpolerad egg med Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Liksom de klassiska Globalknivarna är skaftet i Global Sai fyllt med sjösand för att ge en perfekt balanserad kniv.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Aida

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Hälsa

Hälsa från BETTER YOU

Se alla produkter
Matberedare

Matberedare från KitchenAid

Se alla produkter