Sidan innehåller annonslänkar

Sabor - Sabor Gjutjärnsgryta 6,7 L Oliv

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En fantastisk gjutjärnsgryta i hög kvalité från Sabor. Den här underbara gjutjärnsgrytan rymmer 6,7 liter och är perfekt att använda till grytor, soppor, grytbröd och andra läckra rätter.

Denna gryta är en investering till ditt kök och din matlagning som kan ärvas vidare i generationer framöver! Gjutjärnsgrytan är fenomenal att använda till mat som ska stekas eller kokas under en längre tid på grund av dess otroliga förmåga att både behålla värmen och fördela den jämnt Den går även utmärkt att använda till en stek eller biff; bryn råvaran i grytan en liten stund, när den har fått en stekyta är det bara att ställa in grytan i ugnen och låta den stekas vidare.

En viktig sak att komma ihåg gällande gjutjärn är att det blir väldigt varmt så att höja värmen till högsta effekt är inte nödvändigt, att börja på medelvärme är att rekommendera. Rengör grytan för hand först när den har svalnat och använd redskap i trä, silikon eller plast.

Sabors gjutjärnsgryta passar alla typer av induktionshällar, ugnar, grillar och värmekällor inklusive gas-, keramik-, och elhällar. Den finns även i fler ljuvliga färger att välja mellan.

Grytor från andra varumärken

Demeyere - Apollo Gryta 4 L 22 cm

Grytor från Demeyere

Se produkter inom Grytor från Demeyere.
Eva Solo - Soppgryta 15 L 28 cm Rostfri

Grytor från Eva Solo

Visa produkter inom Grytor från Eva Solo.
Sabor - Sabor Gjutjärnsgryta 6,7 L Oliv

Grytor från Sabor

Här har vi samlat Grytor från Sabor.
Heirol - Cerasafe+ Gryta Med Lock 28 cm 4,5 Liter

Grytor från Heirol

Missa inga bra priser på Grytor från Heirol.
Jamie Oliver - Cook

Grytor från Jamie Oliver

Här har vi samlat Grytor från Jamie Oliver.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024