Anders Petter - Stenfors Kastrullset 3 delar 1+2+3 L

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kastrull- och grytset i 3 delar från Stenfors i högblankt rostfritt 18/10 stål. Kastrullerna har ett gjutet robust handtag som är ergonomiskt utformat.

Kastrullens botten har en stålinkapslad aluminiumkärna för jämn och effektiv värmefördelning. Fungerar på alla typer av spisar, inklusive induktionshäll.

Lock i rostfritt stål ingår till alla dessa kokkärl från Stenfors.Anders Petter Stenfors Kastrullset 3 delar innehåller- 1 Stenfors kastrull 1 L med lock- 1 Stenfors kastrull 2 L med lock- 1 Stenfors kastrull 3 L med lockStenfors är en serie från Cerveras eget varumärke Anders Petter som är perfekt för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda. Helt enkelt en köksserie med en känsla för detaljer. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024