Sidan innehåller annonslänkar

Gastrolux - Stekpanna Set 2 delar 20/28 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Stekpanna Set 2 delar 20/28 cm från Gastrolux med banbrytande kombinationen av BIOTAN och NANO-teknik, erbjuder Gastrolux en revolutionerande stekyta i sina formar och kastruller. Denna stekyta är inte bara robust och tålig mot repor, den är även extremt oljeavvisande.

Det betyder att du kan minska användningen av olja och fett i din matlagning till ett minimum, vilket ger dig en hälsosammare och bättre matlagningsupplevelse. Gastrolux pannset inkluderar 2 stekpannor i storlekarna 20 och 28 cm med avtagbart grepp.

Grytset från andra varumärken

Gastrolux - Stekpanna Set 2 delar 20/28 cm

Grytset från Gastrolux

Utforska allt inom Grytset från Gastrolux.
Modern House - Rix Tool Grytset & Stekpanna 3 Delar

Grytset från Modern House

Utforska allt inom Grytset från Modern House.
Woll - Concept Grytset med Lock 2,5 L, 3,4 L & 5,8 L

Grytset från Woll

Se vad Woll har inom Grytset.

Se gärna också

Woll - Concept Grytset med Lock 2,5 L, 3,4 L & 5,8 L

Woll grytset i tre olika storlekar. Grytorna kommer med tillhörande multifunktionella lock som gör det lätt att hälla av samt underlättar förvaringen av setet.

Samtliga grytor har en kapslad stålbotten med en aluminiumskiva på 6,2 mm vilket optimerar värmefördelningen. Kompatibla med alla spishällar, inklusive induktion.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024