Barndräkt, Barbie astronaut 110/116

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Barbie har hittat sitt nya drömyrke, astronaut och du kan klä ut dig i den härliga astronautdräkten när du ska ha ett härligt rymdtema på kalaset. Vit jumpsuit med rosa detaljer och silvriga stövelöverdrag.Oavsett vilket jobb Barbie skaffar så är hon alltid bäst på det så när du har denna härliga Barbiedräkten på dig kommer du vara världens bästa astronaut och är redo för att resa längst ut i universum för att hitta nya planeter.Dräkten innehåller jumpsuit med silvriga stövelöverdrag och rosa bälte. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Barndräkt, monster 85/98

Alla monster är inte läskiga på halloween, denna kramgoa monsterdräkten är för de som vill se ut som ett gulligt kakmonster eller kanske kram-monster. Roliga monsterdräkten har huva med ögon och öron som gör dig till monsterliknande varelse från rymden.Glöm bus eller godis, detta monster vill ha både kram och godis.Mjuk jumpsuit-dräkt med luva.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024