Sidan innehåller annonslänkar

Peruk, Fever Nicole silver lila

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fever Collections perukmodell Nicole är en fantastisk peruk med mjuka och förtrollande ljuslila/silverfärgade hårstrån. Med Nicole på huvudet kommer du att lysa upp varje rum och dra till dig all uppmärksamhet.Nicole-peruken är inte bara enastående i utseende, den är även otroligt hållbar och mångsidig.

Tillverkad av högkvalitativt syntetiskt material är den värmetålig upp till 120 grader, vilket gör att du kan styla den med locktång, plattång eller föna den för att skapa din drömhårstil. Och när det är dags för en uppfräschning kan du enkelt handtvätta den för att behålla dess glans och lyster.Vi vill att din upplevelse med Nicole ska vara perfekt från början till slut.

Därför levereras den i en elegant presentbox som både skyddar och förhöjer perukens värde. Du kan känna dig som en stjärna när du tar emot den och utforskar alla möjligheter den har att erbjuda.Oavsett om du vill rocka den på en fest, cosplay-event eller bara för att förändra ditt utseende, är Nicole-peruken från Fever Collections det ultimata valet.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024