Sidan innehåller annonslänkar
NEW NORDIC

Active Legs

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Active Legs på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Active Legs inom kategorin Hälsa.

Produktinformation

Active Legs är en svensktillverkad tablett med vitamin C, som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse for blodkärlens normala funktion. Active Legs&trade är en tablett med extrakt av bark från medelhavstall i kombination med vindruvsblad och är inriktad på att motverka känslan av trötta och tunga ben samt minska obehag i benen efter att ha stått och gått länge.

Active Legs innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens normala funktion. Tabletten är tillverkad i Sverige. .

Visa fler

Från kunskapsbanken

New

New är ett musikalbum av Paul McCartney. Albumet, som är hans sextonde studioalbum, utgavs den 14 oktober 2013 av skivbolaget Hear Music. Det var hans första album sedan 2007 års Memory Almost Full där alla låtar var nyskrivna. Inför albumet kunde McCartney inte bestämma sig för vilka av de fyra producenterna Mark Ronson, Ethan Johns, Paul Epworth och Giles Martin han skulle använda sig av, och han valde istället att ta med låtar producerade av dem alla.

Nordic

Nordic är en svensk folkmusikgrupp, bildad 2004. Gruppens sound brukar karakteriseras som experimentell folkmusik, där traditionell svensk folkmusik blandas med jazz, bluegrass, latin och reggae.