Sidan innehåller annonslänkar

Collagen Hyaluron Naturell

Beställ Collagen Hyaluron Naturell på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Collagen Hyaluron Naturell inom kategorin Hår naglar.

Produktinformation

Ett regelbundet dagligt intag av produkten bidrar till att bibehålla en spänstig och elastisk hud. Effekten av Peptan® är dokumenterad i flera randomiserade placebokontrollerade dubbelblinda kliniska studier*.

Vitamin B2, B3 och zink bidrar till att bibehålla normal hud. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion.

Vitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. *Asserin, J.

et al., 2015. The effect of oral collagen peptide supplementation on skin moisture and the dermal collagen network evidence from an ex vivo model .

Se gärna också

NAC -27%

Holistic NAC är ett kosttillskott med 500 mg N-acetyl-l-cystein i veganvänliga kapslar. L-cystein är en form av svavelinnehållande aminosyra som behövs bland annat för bildandet av tripeptiden glutation. Tillskott av NAC stödjer kroppens glutationnivåer. L-cystein är också involverad i syntesen av keratin, proteinet i bindväv, hud, hår och naglar.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kryddor

Kryddor från Nicolas Vahé

Se alla produkter
Produkter

Produkter från HOMIE

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Muurla

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Denby

Se alla produkter