Woodi World Toy

Dockhus Deluxe med LED-Belysning och garage 90 cm Woodi World Toy

1149 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Dockhus Deluxe med LED-Belysning och garage 90 cm Woodi World Toy på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dockhus Deluxe med LED-Belysning och garage 90 cm Woodi World Toy inom kategorin Dockhus.

Kategori: Dockhus
Artikelnummer: 82-0333C
Visa fler

Från kunskapsbanken

Garage

Ett garage är en byggnad eller hall avsedd för parkering av fordon, vanligtvis personbilar. Garage kan vara privata och finnas i anslutning till bostäder eller arbetsplatser. De kan också vara allmänna och avsedda för tillfällig parkering mot avgift. Dessutom kan de vara avsedda för reparation och service. Garage till villor har ofta en dörr som leder in i huset.

World

World är en ballad på engelska framförd av den kosovoalbanska sångerskan Lindita. Låten framfördes ursprungligen på albanska med titeln Botë som har samma innebörd som den engelska titeln. Med den albanska versionen av låten ställde hon i december 2016 upp i den albanska musikfestivalen Festivali i Këngës 55. Hon vann tävlingen efter att ha tilldelats 85 poäng i finalen. Bidraget kom därmed att representera Albanien i Eurovision Song Contest 2017. Där slutade bidraget 14:e i sin semifinal och gick inte till finalen.