Sidan innehåller annonslänkar

Zwilling - Gourmet Santokukniv 18 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Santokukniven härstammar från Japan och är en utmärkt allkniv i köket. Kniven hackar enkelt grönsaker, fisk och även kött tack vare sin rundade form och höga blad.

Kniven passar dig som gillar att jobba snabbt och lagar mycket grönsaker och fisk. Alla knivar i serien Gourmet har ett högkvalitativt stål, med en optimal balans mellan krom och kolhalt för högsta kvalité.

FRIODUR®-is-härdningen ger flexibilitet i stålet, och gör bladen motståndskraftiga mot rostangrepp, samt håller kniven skarp längre. Tack vare en tvåstegsprocess har knivarna en fin symmetrisk kant med knivvinkeln cirka 15 grader per sida.

Matlagningen blir enkel och behaglig tack vare dessa vassa knivar med sitt ergonomiska handtag. Tillverkas i Solingen, Tyskland. .

Japanska knivar från andra varumärken

Wüsthof - Ikon Santokukniv 17 cm olivslipad

Japanska knivar från Wüsthof

Här har vi samlat Japanska knivar från Wüsthof.
Zwilling - Pro Rocking Santoku Olivslipad 18 cm

Japanska knivar från Zwilling

Utforska allt inom Japanska knivar från Zwilling.
Kai - Shun Classic Santokukniv olivslipad 17,5 cm

Japanska knivar från Kai

Utforska allt inom Japanska knivar från Kai.
Tamahagane - Shokunin Santokukniv olivslipad 17,5 cm

Japanska knivar från Tamahagane

Se vad Tamahagane har inom Japanska knivar.

Se gärna också

Tamahagane - San Kinesisk Hacka 16 cm

Tamahagane San Kinesisk Hacka är en kniv i serien San från Tamahagane. Denna kinesiska grönsakshacka med rektangulärt knivblad passar särskilt bra till grova grönsaker. Tyngden i bladet är nämligen till hjälp i hackmomentet.

Likt alla knivar från Tamahagane håller den en hög standard med extrem skärpa och hållbarhet som härstammar från den unika ståltillverkningen för traditionella japanska samurajsvärd. Knivbladet är, precis som de traditionella samurajsvärden, uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål.

San knivserie
Knivserien San från Tamahagane utgörs av knivar som alla har tre lager stål. Knivbladet är uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål, precis som det traditionella samurajsvärdet- katanasvärdet. Kärnan består av VG5-stål som innehåller en hög andel kol vilket gör det mycket hårt. Tack vare detta kan eggen slipas sylvass. Ett mjukare och mer rosttåligt stål bygger upp de två yttre lagren. Knivarna får med denna uppbyggnad en otrolig egg och extrem styrka och rosttålighet. Hårdhetsgraden är 58–59 HRC.

Handtaget på San-knivarna är tillverkat av vackert rödbrunt pakkawood. Materialet skapas genom att fanér och specialplast sammanfogas under högt tryck. Handtaget får en riktigt härlig känsla tack vare materialet som behåller strukturen från träet. Dessutom har det antibakteriella egenskaper. En vikt i handtaget ser även till att kniven är perfekt balanserad.

Översikt
- Kinesisk Hacka i tre lager stål
- Längd: 16 cm.
- Utmärkt för grova grönsaker.
- Kärna i mycket hårt VG5-stål
- Hårdhetsgrad: 58-59 HRC
- Handtag i pakkawood med antibakteriella egenskaper.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024