Sage - Sage Nutri Juicer Cold Juicemaskin 2 L Borstat Stål

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Sage Nutri Juicer Cold Juicemaskin 2 L Borstat Stål är en högpresterande juicemaskin som låter dig pressa hela 2 liter vitaminrik dryck!Med det extra breda påfyllningsröret på 88 mm får du kortare förberedelsetid och kan enkelt pressa stora mängder frukt och grönsaker på en gång Dessutom är juicemaskinen utrustad med den avancerade Cold Spin-tekniken överför mindre än -16,7°C under juiceutvinning och minimerar på så sätt skador på känsliga vitaminer och mineraler från värme och pressning.Med Sage Nutri Juicer Cold får du inte bara smakfull och näringsrik juice, utan också en maskin som är enkel att använda och rengöra.

Dess smarta design och intuitiva kontroller gör juicemaskinen till en fröjd att arbeta med. Kannan är en Seal and Store Juice Jug som håller juicen färsk i kylen upp till 3 dagar.Produkttyp JuicepressMaterial Rostfritt stålAnslutning 220-240 VEffekt 1250 W .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024