Watt & Veke

Watt & Veke - Eldig Julstjärna 70 cm Vit

649 kr 324 kr-50%
Kontrollera pris

Köp nu

En julstjärna i papper från Watt & Veke som fått sitt namn av det utskurna mönstret vilket liknar eldens lågor. En stämningsfull ljuskälla under vinterns mörka dagar. Stjärnan är uppbyggd av flera tunna lager som bidrar till att skapa ett härligt ljussken i hemmet. Den är tillverkad med ett speciellt lim som är anpassat till ett skandinaviskt klimat och är vikta och limmade för hand. Watt & Vekes stjärnor är unika och tillverkade med kärlek för att du ska hitta din perfekta match. Den levereras i en stilfull presentask och har en hållbar livstid. Stjärnan finns i flera storlekar. Ljuskälla ingår ej.


Jämför produkt Watt & Veke - Eldig Julstjärna 70 cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Watt & Veke - Eldig Julstjärna 70 cm Vit i kategorin Julbelysning här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Julbelysning
Artikelnummer: 128662
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Burkar matlagning

Burkar matlagning från Zwilling

Se alla produkter
Knivslipar

Knivslipar från Vulkanus

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Duracell

Duracell är en amerikansk tillverkare av batterier och tillbehör. Företaget grundades 1930 och har sitt huvudkontor i staden Bethel i Connecticut. I sortimentet ingår också batteriladdare, ficklampor och glödlampor. Företaget ägs sedan 2005 av Procter & Gamble. Sedan 2009 tillverkar Duracell även minneskort, kortläsare, USB-minnen samt bärbara hårddiskar under varumärket Duracell Flash. Företaget använder en rosa kanin, Duracellkaninen, i sin marknadsföring. I USA är det däremot Duracells konkurrent Energizer som marknadsför sig med en kanin, lanserad 1989 som en parodi på Duracellkaninen.Duracell köpte år 2006 den amerikanska ficklampstillverkaren Garrety Lites.