Sidan innehåller annonslänkar
Watt & Veke

Watt & Veke - Oslo Julstjärna 80cm Vit

1099 kr 549 kr-50%
Kontrollera pris

Köp nu

Julstjärnan Oslo fångar det vackra och hänförande i naturen när ljuset strilar igenom det skira pappret. Hängandes i fönstret kommer den sprida ett effektfullt ljussken i hemmet. Denna stjärna från Watt & Veke är ett vackert inslag till juldekorationen. Watt & Vekes pappersstjärnor är tillverkade av kvalitetspapper, vikta och limmade för hand för att de ska kunna användas länge. Inspirationskällorna är många, men den främsta är enkelheten i den skandinaviska stilen och med en strävan att varje ljuskälla ska vara en unik upplevelse. Stjärnan kommer i flera storlekar. Ljuskälla ingår ej


Jämför produkt Watt & Veke - Oslo Julstjärna 80cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Watt & Veke - Oslo Julstjärna 80cm Vit i kategorin Julbelysning här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Julbelysning
Artikelnummer: 128670
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kronljus

Kronljus från Vio Ljusfabrik

Se alla produkter
Krus Mat  Livsmedel

Krus Mat Livsmedel från Vintage

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Skills

Skills är en svensk actionfilm från 2010 i regi av Johannes Pinter.

Krus

Krus, en behållare, oftast av glas eller keramik. Ett krus kan se ut som en stor flaska, ofta med handtag och kork eller som en tillbringare med pip. En känd typ av krus är Höganäskrus. En antik variant är amforan. Kruset har sitt ursprung i skänkkannan. Från 1300-talet framställdes i Rhendalen enkla stengodskrus med tydliga ränder efter drejningen där foten formades genom tumtryck. Troligen har fotdekorationen, "utkrusningen" gett kärlen deras namn. Begreppet har senare använts om serverings- och dryckeskärl. Efterhand har det Sverige har det med tiden främst kommit att syfta på enklare förvaringskärl i ler- eller stengods, men i Sydsverige har fajansstop med tennlock oftast fortsatt att kallas krus.

Mat

Mat är en substans som intages av organismer för att förskansa sig näring och syftar vanligen på de näringsmedel som människor äter, kallad livsmedel. Mat är oftast av animaliskt eller vegetabiliskt ursprung, men flera undantag finns. Mat är inte bara fysiologiskt nödvändigt för mänsklig överlevnad utan har också många viktiga sociala och kulturella funktioner. Mat omgärdas ofta av sociala, kulturella och religiösa konventioner som i varierande grad reglerar vad som äts, samt var och hur det äts. Det är vanligt att konventionerna varierar i olika delar av världen och för olika samhällsklasser. En del konventioner är direkt relaterade till frågor om hur man bör handskas med mat för att undvika matförgiftning medan andra agerar statusmarkör för att markera en individs samhällsklass. Produktion, distribution och konsumtion har sedan mycket lång tid tillbaka varit kulturellt och socialt viktigt, men också ekonomiskt och politiskt betydelsefullt. I modern tid har dessutom mer uppmärksamhet givits även åt de miljöaspekter som är förknippade med mat och mathantering och hur matvanor påverkar folkhälsan.