Watt & Veke

Watt & Veke - Snöblomma Julstjärna 68cm Vit

799 kr 399 kr-50%
Kontrollera pris

Köp nu

Watt & Vekes populära signaturstjärna Snöblomma hänger vackert i ditt fönster och skapar ett magiskt ljussken när ljuset skiner igenom det flera lagret halvtransparenta pappret. Pappersstjärnorna från Watt & Veke är vikta och limmade för hand där man har haft det skandinaviska vädret i åtanke så att stjärnorna kan fortsätta hänga i hemmet, år efter år. De utformar moderna och exklusiva ljuskällor som skapar en upplevelse i varje hem. Denna julstjärna drar blickarna till sig och levereras i en stilfull presentask. Stjärnan kommer i flera storlekar. Ljuskälla ingår ej.


Jämför produkt Watt & Veke - Snöblomma Julstjärna 68cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Watt & Veke - Snöblomma Julstjärna 68cm Vit i kategorin Julbelysning här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Julbelysning
Artikelnummer: 128672
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vattenkokare

Vattenkokare från Wilfa

Se alla produkter
Askar

Askar från Gustavsberg

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Askar

Askar (Fraxinus) är ett släkte i familjen syrenväxter som består av cirka 60 arter. De förekommer vanligen i tempererade och subtropiska områden på norra halvklotet. Arterna i asksläktet är till största delen träd, såsom asken, och mer sällan buskar. De är oftast lövfällande, mer sällsynt städsegröna. Bladen är parbladiga, motsatta eller kransställda. Blomställningen är en sammansatt klase, toppställd eller i de övre bladvecken på årsgammal ved. Blommor små, enkönade eller tvåkönade. Kronan är vit till gulvit, eller saknas helt.