Sidan innehåller annonslänkar

Asobu - Cold Brew Bryggare 1 L Rostfri

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Cold Brew-bryggaren från Asobu ger dig kallbryggt kaffe med fantastisk smak. Och den funkar utmärkt att göra vanligt varmt kaffe i också! Termosdelen är tillverkad av rostfritt stål i dubbla väggar och är vakuumisolerad vilket gör att drycken håller sig varm eller kall i timmar

Bryggdelen är gjord i 100% BPA-fri oförstörbar tritan med ett filter som är enkelt att rengöra och som du återanvänder gång på gång.Gör så härFyll filtret till 1/3 med bryggmalet kaffe. Häll på cirka 1/3 av vattnet över kaffet.

Filtret är gjort av superfint rostfritt stålnät för att ge den lenaste och mjukaste kaffebryggningen.Upprepa hällningen tre gånger så att allt vatten rinner igenom och översta delen av bryggaren fylls.Låt kaffet stå och dra i ca 12 timmar, beroende på hur starkt kaffe du vill ha. Sedan öppnar du förslutningen på ovansidan, trycker på knappen och låter kaffet rinna ned i termosen.Sedan tar du enkelt av bryggdelen och sätter på locket och kaffet är redo att följa med till jobbet eller resan.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024