Moccamaster - Moccamaster Manual Kaffebryggare Stone Grey

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Moccamaster Manual Kaffebryggare Stone Grey är den klassiska modellen som brygger upp till 10 koppar utsökt kaffe på endast 6 minuter.Denna bryggare har även en kalkindikator. Utrustad med ett manuellt droppstopp som ger dig ökad kontroll över bryggprocessen och med en justerbar öppning på filterhållaren.

Det betyder att i stängt läge förhindrar den att kaffe droppar när du tar bort kannan från bryggaren och i halvöppet läge ökar kontakttiden mellan vatten och kaffebönor.Moccamaster Manual har två separata värmeelement. Det ena värmer vattnet till 92–96 grader vilket är den perfekta bryggtemperaturen.

Det andra håller kaffet varmt vid en optimal serveringstemperatur på 80–85 grader.Värmeplattan stänger automatiskt av sig efter 40 minuter, av säkerhetsskäl och miljöhänsyn.Moccamaster kaffebryggare är handgjorda av nederländska hantverkare och alla testas individuellt innan de lämnar fabriken. Kaffebryggaren levereras med 5 års garanti och om du registrerar din nya kaffebryggare hos Moccamaster inom 6 månader förlängs garantin till 10 år.- Bryggtid; 6 min- Volym; 1,25 l- Auto-off; Ja, efter 40 minuter- Droppstopp; Manuellt - Lätt att rengöra- Lång livslängd- Pålitlig .

Kaffebryggare från andra varumärken

Upp till 14% rabatt
WMF - KITCHENminis Kaffebryggare Aroma Thermo To Go

Kaffebryggare från WMF

Se vad WMF har inom Kaffebryggare.
Wilfa - Wsp-2A Kaffebryggare

Kaffebryggare från Wilfa

Visa produkter inom Kaffebryggare från Wilfa.
Smeg - Kaffebryggare Dcf02 1,2L Grå

Kaffebryggare från Smeg

Missa inga bra priser på Kaffebryggare från Smeg.
Ariete - Set Tekokare + Kaffemaskin Vit

Kaffebryggare från Ariete

Se vad Ariete har inom Kaffebryggare.
Moccamaster - Moccamaster Bryggare Manual Polished Silver

Kaffebryggare från Moccamaster

Se produkter inom Kaffebryggare från Moccamaster.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024