Sidan innehåller annonslänkar

Chef & Sommelier - Open Up Karaff 1,4 L

Beställ Chef & Sommelier - Open Up Karaff 1,4 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chef & Sommelier - Open Up Karaff 1,4 L inom kategorin Karaffer.

Produktinformation

Elegant karaff för vin eller vatten ur serien Open Up från Chef & Sommelier. Karaffen luftar vinet samtidigt som du serverar det, allt för att ge vinet möjlighet till att utvecklas på bästa sätt.

Vinkaraffen är mycket greppvänlig och det gör att du kan servera vinet på ett säkert och snyggt sätt. Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort denna karaff till ett populärt alternativ för restauranger.

Se gärna också

Modern House - Brixton Karaff 80 cl Klar -36%

Karaff i kristallglas med en volym på 80 cl från norska Modern Houses Brixton-serie.

Nu kan du äntligen servera dig själv ett glas av din favoritwhisky i stil med denna sofistikerade karaff från norska Modern House. Karaffen från Brixton-serien är speciellt utformad i högkvalitativt kristallglas som både är hållbart och vackert slipat och kommer att ge din barvagn det där lilla extra som den har saknat när det kommer till elegans. Vare sig du föredrar en rökig irländsk eller en lite strävare skotsk whisky kommer din favorit att platsa perfekt i Brixton-karaffen som förutom att den ser bra ut hjälper till med att bevara din whisky för en oföränderlig karaktär som gör att den smakar lika bra varje gång du bestämmer dig för att korka upp karaffen. Karaffen har en volym på 80 cl och både karaff och kork kan rengöras i diskmaskin.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Fat unikat

Fat unikat från Rörstrand

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Cooee

Se alla produkter
Utestolar-Bord  Solstolar

Utestolar-Bord Solstolar från Fiskars

Se alla produkter
Serveringsdelar Set

Serveringsdelar Set från WMF

Se alla produkter