Sidan innehåller annonslänkar

Glödande cigaretter 2st

Beställ Glödande cigaretter 2st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Glödande cigaretter 2st inom kategorin Klassiska Skämt.

Produktinformation

Glödande cigarett för prankSkräm din familj med att du står och röker med denna helt ofarliga glödande cigarett, glödeffekten ser väldigt verklighetstrogen på lite avstånd och alla tror du blivit galen som börjat röka. Den glödande cigaretten är väldigt bra till olika karaktärer på maskeraden och ett effektivt sätt att porträttera olika popkulturella figurer från filmvärlden. Köp dig lite glödande cigaretter för att sluta röka! Försöker du sluta röka men har fortfarande kvar vanan, dessa ofarliga glödande cigaretter kan du med gott samvete sätta i mungipan och beroendet kan fasas ut. 

Se gärna också

Puff cigaretter 2st

Rykande teatercigaretterDessa låtsassprank cigaretter ryker när man blåser i dem! De både ser realistiska ut men är helt ofarliga. Istället för att inhalera skadlig rök så blåser du i dessa och små puffar av rök kommer ur dem.Ett bra sätt att hjälpa dig sluta röka men fortfarande har kvar vanan att ha något i mungipan.Populära inom teaterPuff cigaretter är ett effektivt sätt att porträttera olika karaktärer och alla som tittar kommer kunna se röken utan att det sker några riktiga bloss.Roligt att pranka familjenPuff cigaretter är förmodligen det prank som överraskar nära och kära mest, alla känner någon som har rökt någon gång och ingen vill se unga  stå och puffa på en riktig cigarett, så köp en puff cigarett och överraska familjen med ett gott prank. 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Karaffer

Karaffer från WMF

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Edward Blom

Se alla produkter
Doftljus och doftpinnar

Doftljus och doftpinnar från Meraki

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Denby

Se alla produkter