Sidan innehåller annonslänkar

Global - Ukon Santokukniv Olivslipad 19 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ukon Santokukniv Olivslipad 19 cm från Global - en japansk knivmodell som har många likheter med en klassisk kockkniv. Skillnaden är att knivbladet är något kortare och har en rundad spets.

Översatt till svenska betyder santoku ”tre uppgifter”. Kniven är nämligen bäst lämpad för tre uppgifter att skära, tärna och hacka.

Den här modellen är olivslipad, vilket betyder att den har små fördjupningar i knivbladet. Det gör att råvaran inte lika lätt fastnar i kniven när du skär.Global Ukon är den minsta serien från Global.

Namnet ”ukon” är japanska och betyder föreningen av det traditionella och det nya. Knivarna har en ny, skarp design samtidigt som de är lika funktionella som tidigare modeller.Serien är tillverkad i ett lager stål av Globals egen stålblandning Cromova 18.

Det som gör att knivarna sticker ut gentemot övriga Globalknivar är bladet som i det här fallet både är grövre och har en skarpare egg. Ukon-knivarna imponerar med en slipvinkel på 15 grader.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024