Sidan innehåller annonslänkar

Hexclad - Hybrid Brödkniv 20 cm Rostfri

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Hybrid Brödkniv 20 cm Rostfri från Hexclad har i ett samarbete med den kände tv-kocken Gordon Ramsay tagit fram en serie oslagbara knivar.Kniven är kockens förlängda arm och kökets viktigaste redskap. Knivarna ur Hybrid serien kombinerar det bästa från knivvärlden med äkta 67-lagers japanskt Damaskusstål och ett ergonomiskt handtag, tillverkat i Packaträ, som ligger bra i handen när du arbetat.Japanskt Damaskusstål är känt för sin styrka och hållbarhet, och hantverket går ända tillbaka till samurajens tid.

Det karakteristiska mönstret på knivbladet är ett resultat av tillverkningsmetoden med lager på lager av stål. Det är en process som inte bara ger en visuellt vacker produkt, utan även exceptionellt vassa knivar.

60° Rockwell, ett rejält blad som ger perfekt balans och låg vikt gör denna kniv till din favorit i vardagen. Använd kniven med försiktighet och hacka eller skär aldrig fryst mat eftersom det kan skada kniven. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024