Sidan innehåller annonslänkar

Anders Petter - Knivset 3-delar Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Knivset i 3-delar från Anders Petter är set med köksknivar som täcker de flesta behoven i köket.Knivsetet består av tre knivar med olika storlekar,- Kockkniv 20 cm - Perfekt för hackning, tärning och hantering av det mesta i köket.- Allkniv 15 cm - En allroundkniv som lämpar sig väl för de lite mindre skalningsuppgifterna.- Grönsakskniv 9 cm - Perfekt för tärning av frukt och mindre grönsaker.Knivarna är utformade med ergonomiska handtag för att ge dig ett bekvämt och säkert grepp. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Pallares - Knivset 9, 13 & 16 cm i Rostfritt stål -40%

Knivset från Pallares bestående av 3 handgjorda knivar i rostfritt stål med ett handtag av buxbom. Tre köksknivar som ligger i ett praktiskt knivfodral, 9 cm, 13 cm och 16 cm.

Knivbladet har den traditionella formen av ett lagerblad. Dessa knivar framställs än idag på samma sätt som de gjordes för 100 år sedan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024