Sidan innehåller annonslänkar

Brusletto - Brusletto Knivset 2-pack Rostfri

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Brusletto Knivset 2-pack är ett praktiskt set med två knivar som passar perfekt i köket. Med detta set får du både en kockkniv och en stadig brödkniv.Kockkniven är en mångsidig kniv och den mest använda kniven i köket.

En bra kockkniv är ett måste i köket och det är viktigt att hitta rätt storlek, grepp och balans för just din hand.En bra brödkniv är också ett måste i köket, speciellt i ett land som älskar bröd. Den här kniven är stadig och vass med tänder, vilket gör att den skär rent och väl genom alla sorters bröd, inklusive färska bakverk.Knivserien tillverkas i tysk stålkvalitet med en hårdhet på 57 +/- 2 rockwell - en riktigt bra kniv med andra ord.

Handtaget är tillverkat av en högkvalitativ komposit med en sofistikerad design som ligger bra i handen. Om du vill slipa kniven efter ett tag rekommenderar vi en vinkel på 15 ° med slipstål.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024