Global - Global Utbytesstav till G-74

Beställ Global - Global Utbytesstav till G-74 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Global - Global Utbytesstav till G-74 inom kategorin Knivslipar och slipstenar.

Produktinformation

Utbytesstav till Global G-74 keramisk skärpstav. Brynet används regelbundet för att skärpa upp en egg som blivit något slö. .

Se gärna också

Satake - Våtsten 1200 Grit -31%

Mellangrov våtslip från Satake, avsedd som ger kniven skärpa. Slipen bör användas i kombination med en sten på minst 3000 grit för att skärpan ska bli riktigt fin.

Slipstenar graderas i olika grit, dvs finhetsgrader. Ju högre grit desto finare slipsten. Det här slipstenen är på 1200 grit. Syftet med slipningen avgör vilken grit du bör välja. Satakes slipstenar är färgkodade för att tydliggöra vilken grit stenen har. För att göra det ännu enklare har förpackningen samma färg som stenen.

En vass egg ger godare och nyttigare mat. Finare snittyta hjälper till att förhindra råvaran att tappa färg, smak, saft och spänst vid tillagning. Dessutom gör en vass egg att skurna råvaror håller längre och inte tar smak av annat i kylskåpet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från House Doctor

Se alla produkter
Snapsglas

Snapsglas från Iittala

Se alla produkter
Kannor

Kannor från Gefle

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Littlephant

Se alla produkter