Global - Global Utbytesstav till Skärpstav G-39

Beställ Global - Global Utbytesstav till Skärpstav G-39 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Global - Global Utbytesstav till Skärpstav G-39 inom kategorin Knivslipar och slipstenar.

Produktinformation

Utbytesstav till Global G-39 diamantskärpstav. Diamantbrynet används regelbundet för att skärpa upp en egg som blivit något slö. .

Se gärna också

Satake - Våtsten 240 Grit

Grov våtslip från Satake, avsedd för reparation av skador i knivens egg. Slipstenen ger en grundslipning, men för att få eggen vass behöver du ett finare bryne.

Slipstenar graderas i olika grit, dvs finhetsgrader. Ju högre grit desto finare slipsten. Det här är den grövsta slipstenen på 240 grit. Syftet med slipningen avgör vilken grit du bör välja. Satakes slipstenar är färgkodade för att tydliggöra vilken grit stenen har. För att göra det ännu enklare har förpackningen samma färg som stenen.

En vass egg ger godare och nyttigare mat. Finare snittyta hjälper till att förhindra råvaran att tappa färg, smak, saft och spänst vid tillagning. Dessutom gör en vass egg att skurna råvaror håller längre och inte tar smak av annat i kylskåpet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bordstabletter

Bordstabletter från Pimpernel

Se alla produkter
Vitvaror

Vitvaror från Caso

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Design House Stockholm

Se alla produkter
Knivset

Knivset från Lion Sabatier

Se alla produkter