Fiskars - All Steel Kockkniv 20 cm Rostfritt stål

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

All Steel Kockkniv 20 cm från Fiskars är tillverkad av rent, rostfritt stål av hög kvalitet för suverän prestanda och lång livslängd. Den har ett slitstarkt knivblad som passar utmärkt för en mängd olika skäruppgifter.

Kniven är tillverkad av extremt hållbart japanskt stål med hög kolhalt. En helgjuten design ger kniven en tidlös och stilren känsla.

Den är optimalt balanserad för att vila naturligt och bekvämt i handen. Handdisk rekommenderas.- Kniven är idealisk för de flesta skäruppgifter- Exceptionellt lång livslängd- Knivarna i All Steel-serien är utformade i kvalitetsmaterial för utmärkt funktionalitet- Tillverkad av rostfritt stål med hög kolhalt – ishärdat för bästa hållbarhet och motståndskraft- Optimal balans ger en förstklassig köksupplevelse- Helgjuten design för en solid känsla- Slipning med Fiskars Roll-Sharp™ eller brynsten rekommenderas- Handdisk och varsam förvaring rekommenderas, men kniven kan köras i diskmaskin- Blad längd 20 cm- HRC 58- Hög skärprestanda- 25 års garanti- Efter dess långa livstid är kniven helt återvinningsbar- Återvinningsbar förpackning- Finsk design .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024