Global

Global - GN-003 Kockkniv olivslipad oriental 26 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

GN-003 från Globals orientaliska serie Ni är en stor kockkniv med olivslipning som snabbt blir en favorit i köket. En kockkniv passar till allehanda skär- och hackningsuppdrag i köket, och olivslipningen bidrar till att råvaran lättare släpper från knivbladet. Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas kniven av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaftet i kniven är fyllt med sjösand för att ge perfekt balans, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket!


Jämför produkt Global - GN-003 Kockkniv olivslipad oriental 26 cm online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Global - GN-003 Kockkniv olivslipad oriental 26 cm i kategorin Kockknivar här hos oss.

Kategori: Kockknivar
Artikelnummer: 79177
Visa fler

Från kunskapsbanken

Global

Global kan syfta på: Global (varumärke) - ett varumärke för köksknivar som tillverkas av det japanska företaget Yoshikin Global uppvärmning – den observerade uppvärmningen av jordens lägre atmosfär och hav sedan 1950-talet Globalt samhälle – en ekonomisk, kulturell och politisk process