Ankarsrum - Ankarsrum Assistent Original Köksmaskin Jubilee Silver

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ankarsrum assistent är en svensk klassiker, nu med kokbok!Ankarsrum Assistent Original köksmaskin är en otroligt hållbar maskin som är känd för att gå i arv i flera generationer och är överlägsen i funktionalitet och mångsidighet Sensommaren 1940 tillverkades den första köksassistenten som idag är känd som Assistent Original från Ankarsrum.

Tack vare sin konstruktion och kvalitet har den fortsatt vara en del av det svenska köket och går ofta i arv från generation till generation.Med varje köksmaskin medföljer tillbehör som kommer att underlätta ditt köksarbete och ge dig ovärderlig hjälp vid bakning av allt från sockerkakor till surdegsbröd. Tidigare motor på 800 watt har uppdaterats till en ny kraftigare motor på 1500 watt - så du nu kan blanda ännu tyngre och större degar.

Assistenten har motoråterkoppling som innebär att maskinen själv automatiskt reglerar varvtalet beroende på hur hårt belastad den är. Den unika växelenheten ger en tyst och kraftfull maskin.En bunke på hela 7 liter gör att detta är maskinen för dig som vill ha möjligheten att sätta riktigt stora degar.

Den klarar 1,5 liter degvätska och 5 kg deg utan problem.Medföljande receptbok innehåller 34 recept med allt från bröd och bakverk till middagar och drycker. Receptboken ger utförliga beskrivningar och smarta tips på hur du på bästa sätt arbetar ihop med din Ankarsrum Assistent Original.

Här förklaras möjligheterna med din assistent för en maximal upplevelse. Text på svenska, norska, danska och engelska.- Hållbar klassiker, förbättrad med starkare motor på 1500 watt- Låg ljudnivå- Steglös hastighetsreglering- Överbelastningsskydd- Timer- 7 liter rostfri kittel, 3,5 liter vispskål i tritanplast- Mördegsvisp, ballongvisp, degkrok, degrulle, degkniv, degskrapa och jäslock medföljer- Bäst i Test av Wise Guide och Smartson- 7 års motorgaranti- Brett tillbehörsprogram där du kan mixa, vispa, mala kött, göra pasta, pressa apelsiner mm .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Köksassistenter från andra varumärken

Ankarsrum - Ankarsrum Skål 7 L Rostfri

Köksassistenter från Ankarsrum

Utforska allt inom Köksassistenter från Ankarsrum.
KitchenAid - KitchenAid Skål 4,8L Guld

Köksassistenter från KitchenAid

Missa inga bra priser på Köksassistenter från KitchenAid.
Kenwood - PureJuice Tillbehör KAX720PL Silver/Svart

Köksassistenter från Kenwood

Se vad Kenwood har inom Köksassistenter.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024