Kenwood - Glass- och Sorbetmaskin Tillbehör KAX71.000WH Vit/Klar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Glass- och Sorbetmaskin Tillbehör KAX71.000WH ur Kenwood serien HHATKM är varje glassälskares dröm.Nu kan du enklet göra glass, sorbet eller frozen youghurt med dina favoritsmaker i din Kenwwod Chef. Tillbehöret ryms smidigt i skålen på din Kenwood Chef och levereras med allt du behöver, inklusive skålen som ska frysas i förväg, blandningsslev och skåladapter.Välj dina favoritsmaker och ingredienser och imponera dina matgäster med en fantastisk smakupplevelse.

Fördelen med att göra hemmagjord glass är att du själv bestämmer smaken men också att du enkelt kan uteslutexempelvis laktos, slippa tillsatser och framför allt - se till att du alltid har din favoritsmak hemma. Frys skålen, vispa ingredienserna och ät direkt som en läcker mjukglass eller ställ tillbaka i frysen för ett fastare resultat.- Material i stommen Plast- Vikt 1.71 kg- Passar till Chef och Major/Chef XL- Arbetsvolym 1 L- Drivuttag Skål .

Köksassistenter från andra varumärken

Upp till 7% rabatt
Ankarsrum - Ankarsrum Assistent Original Köksmaskin Olivgrön

Köksassistenter från Ankarsrum

Utforska allt inom Köksassistenter från Ankarsrum.
Kenwood - Lasagne Roller Tillbehör KAX980ME

Köksassistenter från Kenwood

Visa produkter inom Köksassistenter från Kenwood.
KitchenAid - KitchenAid Glasskål till köksmaskin 4,7 L

Köksassistenter från KitchenAid

Visa produkter inom Köksassistenter från KitchenAid.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024