Kenwood - Lasagne Roller Tillbehör KAX980ME

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lasagne Roller Tillbehör KAX980ME ur serien HHATKM från Kenwood hjälper dig att förvandla den mjuka, silkeslena pastadegen till tunna plattor som är färdiga att tillagas eller skäras. Du kör den enkelt genom lasagnevalsen och genast har du gjort hemlagad pasta som kommer att imponera stort på dina middagsgäster.Välj bland tio tjockleksinställningar för att skapa perfekta pastaplattor från grunden.

De slitstarka valsarna och huvudstycket gör att du kan pressa din färdigvilade deg direkt från kylskåpet. Du kan till och med kavla ut sockerpastaDu får jämna pastaplattor med raka kanter som enkelt blir till fina lager i dina favoriträtter.

Minimalt svinn och pasta som går ända ut i kanten.Tillbehöret har twist-anslutning och är utformat för att passa direkt till den senaste generationen Kenwood Chef-modeller (dvs. TYPE KVC-, KVL- och KCC-).

Tillbehöret passar även de kMix-köksmaskiner som har ett låghastighetsuttag för tillbehör (TYPE KMX). För att tillbehöret ska passa köksmaskinen måste båda delarna har twist-anslutning.Om köksmaskinen har bar-anslutning behöver du en adapter för att kunna använda tillbehöret.

Köksassistenter från andra varumärken

Upp till 7% rabatt
Ankarsrum - Ankarsrum Assistent Original Köksmaskin Olivgrön

Köksassistenter från Ankarsrum

Utforska allt inom Köksassistenter från Ankarsrum.
Kenwood - Lasagne Roller Tillbehör KAX980ME

Köksassistenter från Kenwood

Visa produkter inom Köksassistenter från Kenwood.
KitchenAid - KitchenAid Glasskål till köksmaskin 4,7 L

Köksassistenter från KitchenAid

Visa produkter inom Köksassistenter från KitchenAid.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024