KitchenAid - KitchenAid Ballongvisp Artisan

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Använd en ballongvisp från KitchenAid när du exempelvis vill vispa in riktigt mycket luft i dina maränger, för att få en riktigt fluffig sockerkakssmet eller närhelst du behöver få ett extra lyckat resultat.Passar till KitchenAid modeller på 4,3 liter och 4,8 liter med uppfällbart drivhuvud. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Köksassistenter från andra varumärken

Ankarsrum - Ankarsrum Skål 7 L Rostfri

Köksassistenter från Ankarsrum

Utforska allt inom Köksassistenter från Ankarsrum.
KitchenAid - KitchenAid Skål 4,8L Guld

Köksassistenter från KitchenAid

Missa inga bra priser på Köksassistenter från KitchenAid.
Kenwood - PureJuice Tillbehör KAX720PL Silver/Svart

Köksassistenter från Kenwood

Se vad Kenwood har inom Köksassistenter.

Se gärna också

Kenwood - PureJuice Tillbehör KAX720PL Silver/Svart

PureJuice Tillbehör KAX720PL ur serien HHATKM från Kenwood är det perfekta tillbehöret för dig som vill ha färskpressad frukt- och grönsaksjuice. PureJuice-tillbehöret pressar ut varje droppe från dina ingredienser och är ett enkelt sätt att få i dig dina vitaminer från frukt och grönsaker med absolut minimalt svinn tack vare fruktköttsseparatorn.

Pressa allt, slösa inget - tack vare fruktköttsseparatorn som samlar in fiberrik massa du kan använda i andra recept, såsom kakor, brownies, falafel eller soppor. På så vis tar du vara på mer av frukterna och grönsakerna.

Dina juicer blir 100% naturliga, de enda ingredienserna i din juice kommer att innehålla är de du väljer. Upplev dina favoritsmaker och prova nya kombinationer.

- Vikt: 2.57 kg
- Påskjutare: Ja
- Rengöringsborste: Ja
- Rengöringsborste: Ja
- Säkerhetsspärr: Ja
- Delar som kan diskas i maskin: Ja
- Drivuttag: Låghastighetsuttag

Tillbehöret har twist-anslutning och är utformat för att passa direkt till den senaste generationen Kenwood Chef-modeller (TYPE KVC, KVL, KCC, KWL-och KCL). Tillbehöret passar även de kMix-köksmaskiner som har ett låghastighetsuttag för tillbehör (TYPE KMX). För att tillbehöret ska passa köksmaskinen måste båda delarna har twist-anslutning.

Om köksmaskinen har bar-anslutning behöver du en adapter för att kunna använda tillbehöret. Adapterns referenskod är KAT001ME

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024