Sidan innehåller annonslänkar

Caso - Köksvåg L15 Rostfri

Beställ Caso - Köksvåg L15 Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Caso - Köksvåg L15 Rostfri inom kategorin Köksvågar.

Produktinformation

Köksvåg L15 från tyska varumärket Caso är en praktisk köksvåg med stor yta. Den är väldigt smal och tar inte mycket plats i köket, men kan användas till att väga större skålar och upp till 15kg med 1 gram intervall.

Köksvågen använder sig av Tarafunktionen som gör att du kan nollställa vågens vikt medan du fortfarande har redskap på den. Ställ exempelvis en skål på vågen, tryck sedan på Tarafunktionen för att nollställa vikten av skålen och sedan kan du väga din mjölk, ägg eller mjöl i skålen utan att få med vikten av själva objektet.

En praktisk lösning när du tillexempel bakar eller vill väga kladdiga och rinniga matvaror. Väg din mat enkelt och använd touchdisplayen som visar matvarans vikt.

Vågen är utformad så att vägen även säger ifrån om den blir överbelastad. Den har även en HOLD funktion som kommer ihåg den senaste vikten och tarafunktion för noggrannare vägning.

Använd endast en fuktig trasa vid rengöring av vågen. Köksvåg L15 har en silvrig yta och materialet är av rostfritt stål.

Produkter från kända varumärken
Pepparkvarnar

Pepparkvarnar från AdHoc

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Gustavsberg

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Table Top Stories

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Gustavsberg

Se alla produkter