Sidan innehåller annonslänkar

Caso - Köksvåg L15 Rostfri

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Köksvåg L15 från tyska varumärket Caso är en praktisk köksvåg med stor yta. Den är väldigt smal och tar inte mycket plats i köket, men kan användas till att väga större skålar och upp till 15kg med 1 gram intervall.

Köksvågen använder sig av Tarafunktionen som gör att du kan nollställa vågens vikt medan du fortfarande har redskap på den. Ställ exempelvis en skål på vågen, tryck sedan på Tarafunktionen för att nollställa vikten av skålen och sedan kan du väga din mjölk, ägg eller mjöl i skålen utan att få med vikten av själva objektet.

En praktisk lösning när du tillexempel bakar eller vill väga kladdiga och rinniga matvaror. Väg din mat enkelt och använd touchdisplayen som visar matvarans vikt.

Vågen är utformad så att vägen även säger ifrån om den blir överbelastad. Den har även en HOLD funktion som kommer ihåg den senaste vikten och tarafunktion för noggrannare vägning.

Använd endast en fuktig trasa vid rengöring av vågen. Köksvåg L15 har en silvrig yta och materialet är av rostfritt stål.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024