Gejst - Underground Klädhängare 59 cm Svart ek/Svart

Beställ Gejst - Underground Klädhängare 59 cm Svart ek/Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gejst - Underground Klädhängare 59 cm Svart ek/Svart inom kategorin Krokar.

Produktinformation

Underground klädhängare från Gejst har en unik och stilren design inspirerad av Londons tunnelbanesystem. Både praktisk och otroligt snygg inredningsdetalj i hallen.Underground lanserades ursprungligen år 2013 men har nu uppdaterats i en mer enhetlig och komplett design.

Klädhängarens ram har en matt yta vilken ger en rå och stilren känsla. Krokarna är noggrant utplacerade för att ge optimal nytta; klädhängaren kan bära hela familjens ytterkläder.

Låt Underground från Gejst pryda din hallvägg och ge dina jackor nytt liv. Det här är inte bara en klädhängare, det är ett design-statement och en ikonisk inredningsdetalj som förhöjer hemmets stil. .

Se gärna också

Yamazaki - Tower Handdukshängare 16x9.5 cm Svart -25%

Vit handdukshängare i rostfritt stål och med en minimalistisk design som mäter 16x9,5 cm från det japanska heminredningsföretaget Yamazakis Tower-serie.

Yamazakis minimalistiska handdukshängare är designad för att spara på utrymme och samtidigt bidra med ett lugn till ditt hushåll. Denna mindre handdukshängare för kökshanddukar kan enkelt hängas upp på både köksluckor och badrumsskåpsdörrar tack vare sin stabila krok som håller den stadigt på plats vart den än placeras. Unna dig själv enkel och praktisk tillgång till dina handdukar när du än behöver dem.

Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert. Gör det Yamazaki.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Krokar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från DeLonghi

Se alla produkter
EtageKakfat

EtageKakfat från PotteryJo

Se alla produkter
Skärmaskiner

Skärmaskiner från Graef

Se alla produkter
Dryck Övrigt

Dryck Övrigt från Aarke

Se alla produkter