Zassenhaus - München Kvarnset Salt och Peppar 15 cm Svart/Vit/Guld

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

München Kvarnset Salt och Peppar 15 cm från Zassenhaus är bara en vanlig kvarn tills du provat den. Det som verkligen utmärker kvarnarna är känslan och kvalitén.

Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare och har ett brett sortiment av krydd- och kaffekvarnar.Vi säger inte att man ska mala sten, även om det är möjligt, de keramiska malverken är hårdare än stål och näst intill outslitliga. Därför kommer Zassenhaus malverk med 25 års garanti.

Det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet du vill ha det med den steglösa inställningen som stannar på plats hur mycket man än mal.Münchenserien är en exklusiv serie som kombinerar klassisk form och en modern framtoning som verkligen sticker ut. Kvarnen avslutas med en dekorativ och skyddande stålring längst ner vid malverket.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024