Cole & Mason - Gourmet Precision Derwent Kvarnset

Beställ Cole & Mason - Gourmet Precision Derwent Kvarnset på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cole & Mason - Gourmet Precision Derwent Kvarnset inom kategorin Kvarnset.

Produktinformation

Gourmet Precision Derwent är ett elegant salt- och pepparkvarnset från Cole & Mason. Kvarnarna är tillverkade i tålig akrylplast och passar med sin enkla design in på de flesta dukningar.Pepparkvarnens blad av kolstål strimlar pepparkornen istället för att krossa dem.

Saltkvarnens sylvassa keramiska blad ser till att du får ut mer av smaken. Pepparkvarnen har sex inställningar så att du kan välja hur grovt du önskar din peppar, saltkvarnen har tre inställningar.

Se gärna också

Tramontina - Black Collection Churrasco Salt- & Pepparkvarn 24 cm -25%

Snygg och funktionell saltkvarn / pepparkvarn från Tramontina.

Black Collection Churrasco Salt- & Pepparkvarn är 24 cm hög, tillverkad i fint trä.

Salt- och pepparkvarnen har en 20 cm hög träbehållare för salt och peppar och ett keramisk kvarnverk. Kvarnen har en kornstorleksregulator som du kan anpassa salt- och pepparstorleken efter din smak och dina behov. Den har en kapacitet på 65 gram salt och 35 gram peppar.

Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning. De är även framstående tillverkare av bestick och tillbehör till grillning och matlagning av olika slag. Allt tillverkat med samma höga kvalitet och känsla för design.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från PotteryJo

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Cult Design

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Sagaform

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Gefle

Se alla produkter