Magnor - Rocks Jubilee Lykta/Vas 12cm Multi

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Rocks Jubilee Lykta/Vas 12cm Multi är en Special Edition från Magnor. En elegant lykta eller liten vas, formgiven av allas vår Halvor Bakke.

Denna unika och exklusiva jubileumsutgåva är en Special Edition som är handgjord och dekorerad i 4 skikt Opal genomfärgat glas allra innerst, sedan ett skikt svart konfetti av smälta glasbitar i mitten, sedan ett skikt klart glas som till sist målas med pensel i topas-gyllene lyster utanpå. Det här är äkta hantverk varje del är helt unik, ingen är den helt andra lik.Serien är gjord i samband med Magnor Glassverks 125-årsjubileum hösten 2021 och är tillverkad i ett begränsat antal under en begränsad period. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Ljuslyktor och värmeljushållare från andra varumärken

Skultuna - Kin Ljuslykta 5-pack Vit

Ljuslyktor och värmeljushållare från Skultuna

Se vad Skultuna har inom Ljuslyktor och värmeljushållare.
Robert Welch - Helix Ljuslykta 16 cm

Ljuslyktor och värmeljushållare från Robert Welch

Se produkter inom Ljuslyktor och värmeljushållare från Robert Welch.

Se gärna också

Robert Welch - Drift Ljuslykta 8,5 cm Rostfritt stål

Drift Ljuslykta 8,5 cm från Robert Welch med en flödande, vågliknande bas och hållare i glas. Ljuset från det levande ljuset reflekteras vackert i det rostfria stålet och skapar en stilfull effekt. Drift är vacker som den är eller tillsammans med andra ljuslyktor för att skapa ett iögonfallande stilleben. Ljusluktan kan även användas utan glasinsatsen och levereras i en presentförpackning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024