Orrefors - Carat Stormlykta 25,1 cm Klar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Carat Stormlykta 25,1 cm Klar från Orrefors är en vacker och fasetterad ljuslykta som passar perfekt för att skapa ett stämningsfullt ljusspel. Carat är formgiven av den prisbelönta Lena Bergström.

Lyktan tar upp till 7 cm blockljus och gör det möjligt att skapa en romantisk miljö både inom- och utomhus. Kombinera gärna med andra lyktor från samma serie för att skapa en unik ljussättning.

Denna lykta skapar en modern och sofistikerad känsla som passar in i alla hem - upptäck magin med Carat stormlykta från Orrefors!Orrefors MORE More Martini glas är det perfekta glaset för att njuta av en cocktail Det klassiska glaset har en v-form som passar bra för alla typer av cocktails, såsom Dry Martini och Cosmopolitan.

Glaset är tillverkat av klar glas och rymmer 19cl. Det är skapat av den berömda glasdesignern Erika Lagerbielke, och är ett utmärkt exempel på Orrefors och Kosta Boda"s kvalitetsprodukter.

Detta glas är ett perfekt val för att göra din drink ännu mer speciell. Det är en elegant och stilren glasdesign som kommer att ge din drink den perfekta presentationen.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Ljuslyktor och värmeljushållare från andra varumärken

Skultuna - Kin Ljuslykta 5-pack Vit

Ljuslyktor och värmeljushållare från Skultuna

Se vad Skultuna har inom Ljuslyktor och värmeljushållare.
Robert Welch - Helix Ljuslykta 16 cm

Ljuslyktor och värmeljushållare från Robert Welch

Se produkter inom Ljuslyktor och värmeljushållare från Robert Welch.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024